Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
124 Posty

(Janin)
Stały Bywalec
patim napisał:
Janin napisal
[quoteww.mojanorwegia.pl/u/helen_%29%29%29_po...12.html?limitstart=0
Nawet nie trzeba czytac co bramiara pisze..wystarczy rzucic okiem na ten tepy kurewski ryj i nie ma wiecej pytan..]

ciebie to nawet renia grabowska opuscila

Siostry,przyjaciolki? Czy poprostu ssacie jedna palke?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2524 Posty
K T
(Imperator1988)
Maniak
Zaprawde powiadam wam trudno o lepszy temat prezentujacy skrajne emocje targajace klasa robotnicza.

Jest wszystko zaczynajac od "skandalu" bo zupelnie nieznajac tego co sie stalo odrazu mozna stwierdzic iz cos dziac sie musialo i to ze wszystkimi osobami bezposrednio zainteresowanymi skoro nawet media sie interesowaly (wliczajac te bonusowe osoby ktore sie nawzajem znaja i atakuja).
Dalej cala masa pomowien zmian faktow oraz calkowitego braku szacunku dla prawa o takowych publikacjach. W to wszystko wlaczaja sie pierwotne instynkty klasy robotniczej zawisc, nienawisc, zazdrosc etc.

A na koniec najlepsze w watku znalazly sie takze osoby ktore potrafily okazac zazdrosc oto ze wiele osob interesuje sie historia glownej osoby tego watku a nikt nimi sie nieinteresuje. Zaprawde dziwie sie jeszcze ze jakis proletariusz w Oslo nie wyszedl na plac przed Stortinget ze swastyka na glowie lub dzierzac flage z Marxem krzyczac rewolucja "oppmerksomhet" bylby napewno

Na koniec podsumowujac doprawdy praca jako prokurator (politifullmektig/politiadvokat) bedzie napewno najmniej nudna czescia kariery. Tyle bedzie spraw ktore "filozofa sie nawet niesnily" cytujac kogos tam z innego watku. Do tego pewnie wszystkie "polskie sprawy" bo tlumacz nie bedzie potrzebny aby prokurator mogl porozmawiac z oskarzonymi/pokrzywdzonymi/swiadkami
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
18 Postów

(Angee19)
Wiking
patim napisał:
Janin napisal
Nawet nie trzeba czytac co bramiara pisze..wystarczy rzucic okiem na ten tepy kurewski ryj i nie ma wiecej pytan..]

Angelika Najmark to taka kurwa zjebana co ja maz Heleny pogonil na disco
w sumie mu sie nie dziwie bo sam bym takiego kurwisazona nie ryszyl nawet kije inawet to po 12 piwach[/quote]

Ty to juz się nie udzielaj i się nie pogrążaj na tym forum...słaby jestes...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
18 Postów

(Angee19)
Wiking
Zapomniałam dodać Patim tępaku Pozdrawiam Cię środkowym palcem...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
3656 Postów
Anna Bak
(Lindemans)
Maniak
patim napisał:
Janin napisal

Angelika Najmark to taka kurwa zjebana co ja maz Heleny pogonil na disco
w sumie mu sie nie dziwie bo sam bym takiego kurwisazona nie ryszyl nawet kije inawet to po 12 piwach
[/quote]
.........................
Patim napisal :
Jestes chamska i wulgarna wobec innych uzytkownikow A Angelika nawet sie do patima slowem nie zwrocila

Patim rowniez nie wie, kogo wyzywa Moze Helenka mu wyjasni
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
483 Posty
Vivid :)
(Vivid)
Wyjadacz
czesio.:* napisał:
...a do czesia zaraz przyjdzie prawdziwy ksiądz po kolędzie...

a gdzies Ty prawdziwego ksiedza znalazl.....toz to jak zaiarenko złota w hałdzie piachu
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
5815 Postów
pati muzia
(patim)
Maniak
wiadomosc od tej skory a hujow z spod sklepow biedronki

[quoteWiadomość od : Angee19
11 Styczeń 2014, 19:45 ]szmata i kurwiszonem to jestes TY naucz sie pisac prostaku i nie komentuj mojego forum jak ci sie nie podoba[/quote]

co to ze szmata jebana jaka to sciera wywloka jebana

podobno to Angelika Julia, Najmark, Szczecin

www.facebook.com/angelika.najmark.7

www.modelmayhem.com/list/514600
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
280 Postów
55555555 55555555
(Sebastian)
Stały Bywalec
patim napisał:
wiadomosc od tej skory a hujow z spod sklepow biedronki

[quoteWiadomość od : Angee19
11 Styczeń 2014, 19:45 ]szmata i kurwiszonem to jestes TY naucz sie pisac prostaku i nie komentuj mojego forum jak ci sie nie podoba

co to ze szmata jebana jaka to sciera wywloka jebana

podobno to Angelika Julia, Najmark, Szczecin

www.modelmayhem.com/list/514600[/quote]

Pat wyc,hamuj bo nie wiem co twoje a co cudze jest.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
3656 Postów
Anna Bak
(Lindemans)
Maniak
A na co patim liczyles wyzywajac ja ?
ze ci odpisze "bog zaplac", bo ksiadz u czesia jest
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
18 Postów

(Angee19)
Wiking
pozazycie napisał:
patim napisał:
Angee19 napisał:
Nie muszę...Helenka wie kim jestem

tak,za pieniądze zrobisz wszystko

gorzej scierwo robiu to za brak orgazmu

i jeszcze mi zapych PW
ostatnia gnida tak postepuje

Helena podaj jej namiary albo linka na NK ,fackbooik

taka samotna włócząca się od laty nocami po klubach, jak na zdjęciach wstawionych z tych klubów pod ..., pozostawiająca pod opieką małe dziecko, ze wszystkimi nabytymi znajomymi by zapić buzię i samej nie spędzać nocy... no ale... jest dorosła i mi nic do tego.

Po pierwsze nie jestem samotna,po drugie każdy bawić się może,po trzecie materacem moim byłaś??a moje dziecko za kazdym razem jest pod opieką,ma co jeść,jest czyste i zadbane,ja nie muszę płakać do kamery i pośmiewiska z siebie robic,nikt mi dziecka nie zabiera tak jak tobie kochana mamusiu...spokojnie nie długo bedziesz musiała znowu Rutkowskiego wzywać zeby sie podłożył bo teraz w Polsce ci dziecko odbiorą...ale spokojnie ja jako starsza siostra zadbam o to aby z Nikoli była porządna dziewczyna i żeby nie brała przykładu z takiej matki...wstyd mi za Ciebie 50 letnia baba i takie zdjecia wrzuca...czy no normalne???
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok